Actueel - Actueel

 

Wil Bevers Saxofoons 

werkt alleen 

op afspraak.

Afspreken kan via:

 +31 (0)475 464976

of per mail op info@saxofoons.nl

Openingstijden:

Alleen op afspraak

Opruiming:

 

25korting3D

 op alle saxofoonaccessoires.

Repareren

U kunt bij "Wil Bevers Saxofoons" terecht voor zowel een reparatie als een deskundige revisie aan uw saxofoon. Belangrijk om te weten is dat er gewerkt wordt in een open werkplaats. U kunt dus zien hoe het een en ander gebeurt en u heeft op deze manier contact met degene die ook aan uw instrument werkt.

Door deze manier van werken is het mogelijk om vooraf aan een reparatie of revisie goed te overleggen over welke handelingen er aan uw instrument moeten gebeuren.

Mocht een reparatie of revisie meer tijd vragen dan normaal gebruikelijk is, dan kunt u, indien mogelijk, voor die periode een saxofoon lenen, zodat u toch kunt blijven spelen.

 

 

Reparatie

Aan een saxofoon zitten veel verschillende onderdelen die stuk kunnen gaan. Kleppen kunnen scheef gaan staan, kurkjes of viltjes laten wel eens los, veertjes kunnen breken, polsters kunnen uitdrogen en bijna uit de klep vallen etc.
Daarnaast gebeurt het zeer regelmatig dat een saxofoon valt, wat meestal behoorlijke gevolgen heeft (flinke deuken, omgebogen beker, toongaten die niet meer vlak en rond zijn, gebogen romp etc).
Tevens is het vaak nodig om bepaalde onderdelen opnieuw te solderen.

Kortom, allemaal zeer specialistische werkzaamheden waar goede gereedschappen en het nodige vakmanschap voor nodig zijn.
Voor dit alles is uw saxofoon in goede handen bij "Wil Bevers Saxofoons".

jupiter logo yamaha logo selmer logo buffet crampon logo yanasigawa logo p mauriat logo